tiistai 9. lokakuuta 2012

Tervetuloa blogiin!

Olenpa lähestynyt muutamia askartelusta mahdollisesti kiinnostuneita ystäviäni kutsulla tulla tutustumaan muuten vielä niin vaiettuun blogiini. Kutsuja on itseasiassa kasassa jo useampikin, mutta en ole vielä uskaltautunut lähettämään kaikkia eteenpäin. Ja käsityön henkeen blogikutsut lähtivät tietysti postissa!

Siis tervetuloa Saara, Minna, Caro, Elina ja Tea! ...Ja tietysti muutkin :)


Ja kutsuthan valmistuivat näin:

Pohjapahvin ympärille luonnostellaan sen mitoille sopiva kääre.
Taitellaan...

Kääre liimataan pohjapahvin takapuolelle kiinni. Ensin alimmainen läpyskä ja sitten sivut.
Edestä kääre jää auki jolloin taskuun voi laittaa viestin.

Ja taskut sopivat hyvin vaikka uusiokäyttöön tai eteenpäin jaettavaksi!

12 kommenttia:

  1. Kiitos Elisa kutsusta ja onnea & menestystä blogillesi! Olipas ihanaa saada ihan snailmailia ja vielä kaunista sellaista! :) Jään innolla odottelemaan, mitä kaikkia ihanuuksia tänne blogiisi ilmestyykään...

    Askarteluterveisin, Caro

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Ja täytyy sitä snailmailia laittaa jatkossakin, kun nähdään niin harvoin! :D

      Poista
  2. Sanni ja Elina kiittävät myös kutsusta :) Iloa silmälle ei voi olla koskaan liikaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos että tulitte katsomaan :)Ja kohtahan Sannikin on jo ihan askarteluiässä niin pääsette kokeilemaan näitä vinkkejä yhdessä.. ;)

      Poista
  3. Tosi söpö idea kertoa läheisille blogista tolla tavalla. Sopii ihanasti blogin ideaankin. :)

    VastaaPoista
  4. Mahtava blogi, niin sun näköinen, paitsi että isoista odotuksista huolimatta vieläkin hienompi. Odotan lisää materiaalia. Ja iso kiitos hienosta kutsusta, kortti ilahdutti monta monta päivää, kun lopulta sen sain käsiin. Jopa siitä huolimatta, että Tapion ympäripyöreä ennakkoilmoitus "Sä taisit saada Turusta postia" pisti mut ounastelemaan, että yliopisto olis viimein lähettäny mulle kauankaivatun todistuksen, jolla olisin voinu hakea palkankorotusta... mutta lisäliksasta viis, Elisan kirjeet on aina parhaita! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee! Ihanaa, että tekniset ongelmat ovat nyt takana päin ja saan näitä sun mahtavia ihania kommentteja! Mä nimittäin odotan niitä lisää ;) No joo, kuka sillä lisäliksalla mitään tekee ku voi katsoa täältä edullisia askarteluohjeita!

      Poista
    2. Hmm. Totta on, että edullinen askartelu on vähän niinku laittaisi rahaa pankkiin. Tälläkin hetkellä voisin tietämättömänä olla ostelemassa Tiimarin 10 sentin joulukortteja sen sijaan, että ostin seitsemän euron luksusliiman, koristetähtiä kolmella eurolla alelaarista, muutamia erivärisiä helmiäiskartonkeja (myös kirkkaanpunainen alelappu kyljessä - hinta vaikutti edelleen kohtuullisen korkealta mutta pakkohan niiden oli kuitenki olla tosi halpoja kun niin siinä vieressä luki) ja erilaisia tähtitarroja, edullisesti kun kerran sai. Enää täytyy hankkia kirjekuoret (en ajatellu taitella niitä itse) ja postimerkit, niin päästään laskemaan, kuinka paljon säästin verrattuna siihen, että kirjottaisin Facebookiin "Hyvää joulua kaikille!".

      Poista
    3. HAHA! Äh... ei sitä noin voi ajatella... ;D
      Ajattelin selviytyä noilla vanhoilla materiaaleilla (jotka siis ovat käytännössä ilmaisia, koska niiden hintaa ei muistaa), mutta se edellyttää askarteluliikkeiden sekä toimistotarvike- & paperiosastojen välttelyä viimeiseen asti. Tosin nyt kun muistutit niin liima on kaikissa muodoissaan loppu ja leikkurin teräkin pitäisi vaihtaa...

      Poista
  5. Joka kerta kun käyn näillä sivuilla, ajattelen Elisa sinua, joten aattelin nyt laittaa linkin, jos tää ei vielä ollutkaan tuttu.

    http://www.villakivi.fi/index.php

    Mä kävin aikoinaan ostamassa tuolta ne Sannin vaatteiden värjäykseen tarkoitetut värit :)

    -E-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivanoloinen paikka, vois ihan paikan päälle mennä kattelee!

      Poista