sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Joulukortteja vol 2

Tässäpä postaus nro 2! Itse tykkään tehdä joulukortteja myös vähän maanläheisimmillä väreillä ja ilman perinteisimpiä jouluisia kuva-aiheita, joten tässä on esimerkkejä niistä.

Näissä korteissa on kaikissa käytetty leimaisinta ja olen jostain syystä leimaamisessa ihan tosi huono. Leimaus menee väistämättä aina pieleen, joten olen keksinyt tapoja joilla vähän piristää lopputulosta.

Tässä leimana on käytetty tuollaista pyöreää kranssia. En kovin montaa leimaisinta omista, mutta pyrin siihen, että ne (ja kaikki muutkin hankintani) olisivat aina mahdollisimman monikäyttöisiä eikä vain johonkin tiettyyn sesonkiin liittyviä. Ja tuo on mielestäni sellainen.

Leimauksesta voi käyttää vaikka vain sen osan, joka onnistui ;)
Rusetti on tehty sitomalla lankaa avatun paperinarupalan ympärille.
Tussilla voi vahvistaa kuviota.
Tussilla sujuu myös kuvion täydentäminen.
Helmet sopii mainiosti.
Leimata voi muutakin kuin paperia.

5 kommenttia:

  1. ei hitsi sä oot kyllä luova noiden askartelujen kanssa :) ja hyvä idea on just tehdä monikäyttöisiä hankintoja, ettei sitten harmita jälkeenpäin. seuraatko muuten miten paljon askartelun "trendejä"? luetko aiheeseen liittyviä lehtiä, blogeja, nettisivustoja yms?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä hirveesti ku niissä on niin paljon just sellasia uusia välineitä ja varusteita mitä en aio hankkia... mut askartelumainoksista saatan bongata jotain kivoja malleja joita sitten vähän yksinkertaistelen tms. ku en jaksa mitään übervaikeita juttuja tehdä ;D Tosin nyt oon kyl koittanu bongailla blogeja, joissa ois sellasia askarteluja mitkä ei erikoisuuksia vaadi :)

      Mut kyl niitä trendejä aina tulee huomattua ihan kaupassa käynnillä. Ei nyt ehkä niit uusimpia mut jotain kuitenkin. Ja Tiialta (vaikka ei askartelija olekaan) kuulin et nykyään on sellasia askarteluteippejä ;D Kävin ostaas yhen kokeiltavaks mut en oo keksiny käyttöä vielä :)

      Poista
  2. tervetuloo väkertää mun kanssa!

    VastaaPoista