sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Maailman helpoin synttärikortti!

...tosin tämä kortti sopii onnitteluun ylipäätään. Ja jos haluaa varioida niin samalla tyylillä syntyisi helposti myös ilmapallo – sopii näet onnitteluun sekin. Ja nämä lahjapaketit saivat kuosinsa lehtien sivuilta. Halpaa ku käytetty saippua!



4 kommenttia:

  1. Peukku idealle, täytyy testata joskus. Ehkä tehtailen ens vuoden joulukortit tällä kaavalla. :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmph! Vastasin tähän jo kertaalleen, mutta niin vain vastaus on hävinnyt... Siispä:
      ...en edes tajunnut, että tämähän kävisi hyvin myös jouluun! Harmi vaan, että mulla on nää kortit ollut niin hyvin jaossa etten kehtaa heti perään laittaa samanlaista joulukorttia :D Täytyis kyllä jollekin koittaa silti tästä sellainen jouluversio! Haluuks säkin tehdä? Pistän sit tänne blogiin :)

      Mä ajattelin ettii tän vuoden joulukortteihin jotkut helpot idikset pinterestissä. Mikäli enää kykenen askartelemaan, kun ne joulumarkkinatavarat on tehty... Aikaa vähän päälle viikkoa ja valmiita juttuja 0.

      Poista
  2. No nyt toimii. Siis joo. Voisin kyllä kokeilla, koska näyttää siltä että mun kaikki varastossa olevat kortit tulee käytetyksi nyt, vaikka luulin et niitä on Paljon. Luulen että kerkiän (mitenköhän toi sana oikeesti taipuu) kyllä vasta joulun jälkeen. Jos vaikka hamstraisi taas korttipohjia tammialesta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerkeän? Ja it's a deal, joulun jälkeen! :)
      Ps. Hyviä korttipohjia pitäis kyllä tosiaan saada...!

      Poista