torstai 17. tammikuuta 2013

Raksi ruutuun

Niinan ystävällisellä avustuksella olen päivittänyt blogiin mahdollisuuden kertoa nopeasti mielipiteensä postauksista. Tai no "mielipiteensä". Neljä mielipidevaihtoehtoa sain mahtumaan ja yritän niillä vähän selvittää, ovatko postaamani kortit ja muut askartelut sellaisia, että te blogissa vierailevatkin tykkäätte niitä tehdä.

Yritän laittaa esille paljon sellaista askartelua, mitkä eivät vaadi erityisiä hankintoja tai sen ihmeempiä spesiaalitaitoja. Eipä silti, ei minullakaan noita ole :D Hermoja, uppoutumista ja näpräysiloa kyllä joskus vaaditaan.

Eri vaihtoehdot mielipiteillenne voitte selvittää rullailemalla postauksen loppuun ja pysähtymällä ennen kommentteja. Ruksikaahan siis innolla ja samantien vaikka muutama muukin postaus! Ja kommentteja, kysymyksiä sekä toiveitakin saa edelleen jättää.

Ja jottei tämä päivitys menisi vain mainostamiseksi niin loppuun vielä parin vuoden takaa ylioppilaskortti, jonka tekemiseen vaaditaan pahvia, paksua paperia, pari paperiperhosta (paperikuvioita myydään askarteluliikkeissä), sakset/mattoveitsi ja tekemisen iloa.

Piirrä ja kirjoita ensin lyijykynällä, sitten leikkaa tai veistele mattoveitsellä
ja lopuksi kumita varovasti kynän jäljet pois.

4 kommenttia:

  1. vau, hieno! mietin vaan että eiks toi oo vaikeeta esim mattoveitselläkin saada noin siistiä jälkeä? tai sitten vaan epäilen omia kykyjäni :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mä leikkaankin kyl yleensä saksilla ku on pienet, hyvät ja terävät sakset. Mut kyl mattoveitselläkin menee, pitäis vaan treenaa!

      Poista
  2. Ruksaisin 'voisin tehdä hypoteettisesti' -vaihtoehdon jos sellainen olisi, koska tiedän että viimeistään tossa Onnea ylioppil -kohdassa veitsi lipeäisi ja kartonki repeäisi ja sitä myöten myös hermot. Oon kyllä vakuuttunu että kunnon leikkuualusta tekis mattoveitsiaskartelustaki helpompaa. Ite oon käyttäny lähinnä jotain sanomalehteä, joka on työn loppupuolella niin riekaleina että veitsi tarttuu väkisinki kiinni ja tekee huonoa jälkeä. Nih. En viitsi ostaa kunnon alustaa, koska sitten mun surkealle työnjäljelle ei oo enää puutteellisen osaamisen lisäks mitään muuta selitystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. HAHA! :D Oot vaan nyt turhan ankara itselles.... :D Mulla on muuten leikkuu(ja kaiken muun)alustana paksu pahvitausta jostain lehtiöstä. Kätevä o! Ja saksilla menee niin ettei tarvii alustoja tai sanomalehtiä :P

      Poista