torstai 17. tammikuuta 2013

Kortti muistosta

Tein tämän kortin viime isänpäiväksi ja kortin kipinänä oli nimenomaan tämä kuva, joka on peräisin ensimmäisten kouluvuosieni äidinkielen harjoitusvihosta. Muutama vuosi sitten sen löysin ja siitä asti olen säilyttänyt sitä juurikin korttia ajatellen... Savustettu kirjolohi (silloinen kirja lohi) on nimittäin isän bravuuri ja sitä syödään perheessämme usein. Ja hyvältä maistuu edelleen :)


En osaa skräppäystä ja nimenomaan kuvan yhdistäminen koristeluun on minusta vaikeaa. Päädyinpä siis pitämään kuvan tuossa erillään ja iskemään koristeet viereen. Lopputuloksesta tuli kuitenkin mielestäni ihan nätti :) Samalla asettelulla pystyy tekemään kortteja muutkin ja "muistona" voi toimia vaikka valokuva, piirros, pääsyliput tms.


Korttipahvina oli taas Solariksesta hommattua paprua, washi-teipillä koristeltuna. Washi-teippi on näitä vielä suht uusia askarteluvillityksiä. Se on tuollaista riisipaperista valmistettua ohkasta ja kestävää, hieman läpikuultavaa teippiä. Sopii kuulemma monenlaiseen askarteluun ja nätin näköisiä kyllä ovat! Kuulin siitä itse kaverilta, joka ei itse edes askartele :D Painostuksesta kävin sitä sitten hommaamassa yhen rullan ja täytyy sanoa, että ainakin tuohon koristelutarkoitukseen sopi oikein mainiosti.


4 kommenttia:

  1. maailman söpöin toi sun kirja lohi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon ollu jo pienenä hyvä kirjottaa ;D Voisin olla pulassa, jos kirjoittamisesta tulis ammatti... köhköh.

      Poista
  2. Oi voi, onpas monella tapaa loistava kortti! =D

    VastaaPoista