sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Pöllökortti ihastuttaa


Ystävä pyysi tekemään nimiäiskortin poikavauvalle. Ensin toiveena oli lähinnä sininen ja/tai vihreä väri, mutta kun vähän ongin lisää, tuli esiin ajatus pöllöstä. Ja pöllöistähän meillä onkin jo kokemusta! Näytin aiemmin tekemääni pöllökorttia ja tarra-arkkia, joka toimi inspiraationa silloinkin. Ja tuo tarra-arkissa oksalla istuva pöllö ihastutti.

Tein luonnoksen pöllöstä ensin pahville ja leikkasin sitten sen mukaan paperikappaleista samanlaisen. Luonnospöllössä oli kuitenkin jotenkin ihan omaa hellyyttävyyttään, joten maalasin sen ja tein siitä oman versionsa korttia varten. Ystäväni ihastuikin siihen enemmän ja se sai luvan istua sovitulle pyöreälle oksalle.

Oksaa pitikin tehdä pari versiota, sillä ensimmäisestä tuli aivan liian tiheä. Maltti siis mukana, jos teette samanlaista. Oksiston lehdet leikkasin leikkurilla ja niin ison kuin pikkusydämet käsin. Tekstin tussasin ensin pahville ja leikkasin sitten irti.



Koska kyseessä oli nimiäiskortti sain ajatuksen tehdä sisäpuolelle pienet "Lupaan sinulle" ja "Toivon sinulle" -kortit, joihin ystäväni sai halutessaan kirjoittaa ja kiinnittää ne sitten valmiiksi laittamillani kaksipuoleisilla teipeillä (kätsyä!).

Idea kortteihin juontuu viime kesältä veljenpoikani ristiäisistä, jossa esirukouksen virkaa toimitti jokaisen juhlavieraan toive lapsen elämään. Idea oli minusta hyvinkin ihana ja sitä tässä hyödynsin.


Lopuksi vielä kuva siitä toisesta alkuperäisestä pöllöstä omassa kortissaan ja varsinainen tyttövauvaversio, jonka innostuspäissään samalla tekaisin. :)


2 kommenttia:

  1. Kyllä olikin hieno kortti! Vanhemmat ja läheiset tykkäsivät kortista. Pikkumies ei vielä ymmärrä korttien päälle - jos koskaan. :D Kiitos vielä kerran.

    -ystävä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kunhan "tilaaja" ja vanhemmat olivat tyytyväisiä... ;) Ja ole hyvä! :)

      Poista