lauantai 22. marraskuuta 2014

HC-joulua!

Kerrankin kun sain tosiaan pidettyä joulukortit yksinkertaisena, niin parissa tapauksessa piti taas homma laittaa monimutkaiseksi. Toisessa tapauksessa kortti oli samalla uuteen kotiin, toisessa halusin myös kiittää hääkutsusta.


Uusi koti sai korttipohjalle tuollaista läpinäkyvää koristepaperia ja sen päälle päätin silpoa tuollaisen kiehkurakuvioinnin. Noh. Hienohan siitä tuli, mutta oli siinä hommaa... :P Talofiguuri on Tiimarista ja sydämet tehty leikkurilla. Sitten lisäsin korttiin kannan, jotta se näyttäisi joulupallolta :)

Leikkasin ensin oikean kokoisen paperin, piirsin kiehkurat ja leikkasin ne irti.

Hääkutsusta kiitin tällaisella kortilla, enkä oikeasti tiedä mitä ajattelin. Kortti on nätti mutta sanonpahan vaan, että työn määrä oli melkoinen. Tai jos olisin osannut piirtää hahmot niin ettei niitä oli tarvinnut ensin leikata tulostuspaperista, piirtää korttipohjaan ja vielä uudestaan leikata niin projekti olisi ollut vähän kivuttomampi. Tai jos olisin ymmärtänyt ettei toiselle puolelle korttia enää tarvita mitään. En edes muista mihin kohtaan kirjoitin viestin...! :D

Älkää kokeilko kotona.


Aikaisemmat joulukortit ja muita järkevämpiä jouluaiheisia postauksia (monta sivua ihan) löytyvät joulu-tunnisteella eli täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti