sunnuntai 11. elokuuta 2013

Iloa palasista

Bongasin jo aikaa sitten Ellin askartelut -blogista korttikeräyksen vanhuksille. Ideahan on mitä ihanin, joten ajattelin osallistua jättimäärällä kortteja, mutta erinäiset kesäreissut ja muut korttiproggikset ovat rajoittaneet tekemistä... No vielähän on aikaa tämän kuun loppuun, joten yritän likistää vielä muutamia lisää ja kehoitankin kaikkia muita samaan! :) Nämä kortit ovat saajilleen iloisia piristäviä yllätyksiä ja maksavat tekijöilleen lähinnä vain tekemisen vaivan.

Halusin näissä korteissa hyödyntää pieniä paperinpaloja, sillä niitä on varastossa enemmän kuin niitä muistaa käyttää. Joten... ei muuta kuin etsimään Fiona Wattin kirjasta mallia, että mihin niitä voisi käyttää. Tämä käy hyvänä esimerkkinä kirjan hyvistä, helpoista ohjeista!

Paperisilppu, check!

Päädyin siis tekemään tukuittain pulloja, purkkeja ja astioita. Sitten, kun bongasin omenan mallin Tiimarista joskus ostaneestani boorditarrasta, tehtailin lisää myös niitä ja mansikoita.

Kuppi & company.
Postimerkkikansiossa pysyvät hyvin tallessa.
Oman paperimaan mansikoita!

Sitten vaan kasailemaan pirteitä syyskortteja (vähän niin kuin säilöntäteemalla) näistä pikkukuvista, moninaisista paperinpalasista, pitsisiirtokuvan ylijäämäpaloista sekä pienien kuvioleikkurien tuotoksista! Toivottavasti ilahduttavat saajiansa!


Kun teksti menee pieleen, voi päälle
liimata paperisuikaleen uudella tekstillä.

Kuvioleikkuri jättää joskus jälkeensä kivannäköisiä papereita.


Helpoin purnukka ikinä.


Tässä on alkuperäinen omppu. Seuraavassa oma versio.

Älä turhaan pelkää revittyä reunaa ja epäsymmetriyttä!

Kukat on tehty kahdella leikkurilla.


2 kommenttia:

  1. Ihan mahtava tää sun blogi, tuun tätä lukiessa aina hyvälle mielelle. =)
    ...ja repesin tossa pieleenmenneen tekstin korjausvinkkikohdassa. Niin suoraan mun elämästä nuo päälleliimatut kartongit.
    ...ja vielä, hyvä idea toi postimerkkikansio!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitos :) Joo no askarteluhan on yhtä korjaamista mut aika harvoin tarvii lopulta ihan kokonaan pois heittää :P

      Joo postimerkkikansioon piti tulla lehdistä leikattuja tekstejä/kirjaimia, mutta eihän ne siihen mahtunu... Mut nyt saa ainakin tommoset valmiit kuva-aiheet yhteen paikkaan!

      Poista