lauantai 9. maaliskuuta 2013

Miss you! Kortti muuten vain.

Kauheaa, kun rupeaa unohtamaan jo nyt, että mitä on blogissa ja mitä ei. Ei tule aina edes viikoittain askarreltua, joten käytän paljon juttuja arkistosta. Nytkin asun suurimman osan harjoittelustani poissa omasta kodistani ja rakkaiden askartelutarvikkeitteni luota. Nyyh! Täytyy siis kehitellä tarvittavat kortit vaihtoehtoisella välineistöllä.

Seuraava kortti on samalla myös kirje. Sain Minnalta itse askarrellun Ressu-aiheisen kortin ja päätin vastata samalla teemalla. Olen nimittäin aikoinaan ostanut eurolla vanhan Ressu-aiheisen kalenterin nimenomaan askartelua varten.

Kortin molemmin puolin oleva kuva on itseasiassa samaa kuvaa, erilleen vaan leikattuna. Paljoa muuta kortissa ei sen lisäksi olekaan. Korttipahvi, kirjeen muotoon leikattu paperinpala sekä tuo paperille kirjoitettu ja irtileikattu "Minttu" (epäilin ettei tussi olisi pysynyt tuossa kiiltävässä kuvapaperissa). "Miss you" on yksittäisistä siirtokuvakirjaimista raapustettu, niin ikään siksi ettei taustassa varmaan tussi olisi pysynyt.


2 kommenttia: