sunnuntai 17. helmikuuta 2013

This time I gonna make it!

Päätin osallistua jo toistamiseen Facebookissa kiertävään askartelu/käsityö/mikälie-haasteeseen. Tällä kertaa toivottavasti paremmin tuloksin... Viimeeksi sain nimittäin aikaiseksi vain ja ainoastaan yhden työn, vaikka luvattuja oli enemmänkin.

Onneksi sentään voin kyllä sitä ainoaa työtä esitellä ihan ylpeydellä...! Isä tosin avitti sen verran, että lakkasi nuo hatuistaan tipahtaneet terhot. Niin, ja kyllähän vanhemmat toivatkin nuo terhot jostain reissultansa.

Tadaa!


Päätin antaa itselleni vähän motivaatiota tulevaan tehtävään lupaamalla, että näytän aina täällä blogissa, mitä Nina-serkulle, Saaralle ja Heidille onkaan tullut tehtyä. Kahdelle olisi ollut haasteen mukaan vielä paikka, mutta muut eivät tuntuneet olevan tuosta haasteen jatkovelvoitteesta niin innoissaan... 

Jos joku on kyllästynyt odottelemaan haasteen osumista kohdalle, niin tässä viesti kopioitavaksi.

"Osallistun luovuuteen kannustavaan haasteeseen. Lupaan tehdä jotain omin käsin viidelle ensimmäiselle kommentoijalle.­ Kommentoijan tulee kopioida tämä omalle seinälleen ja lupautua tekemään samoin. Siis, käsityö, lahja, taideteos tai jotain muuta mielenkiintoist­a, mutta itse tehtyä. Toimitus ystävälle vuoden 2013 aikana henkilökohtaisesti tai postilla. Lähdetkö mukaan?"

2 kommenttia: