perjantai 28. joulukuuta 2012

Joulun lahjuksia

Näin aatto turvallisesti ohitettuna voi vihdoin paljastaa, mitä jouluksi tuli väkerrettyä! En oo ikinä askarrellut näin paljon lahjoiksi... tai näinkään paljoa, ei tässä nimittäin mitään ihmeitä ole tehty. Yleensä turvaudun kyllä kätevästi kaupan antimiin.

Tosin, nämä ensimmäiset eivät varsinaisesti olleet joululahja, vaan tollanen pieni joulunodotusjäynä. Ja yhtä väsäilyä, veljentytön mobilea, en nyt näytä, kun tuli niin huonoja kuvia... Jos pääsee ripustettavaksi asti niin käyn varmaan sitten napsaisemassa kuvat. Miten on Elina?

Mutta jäynään. Idea on nyt kyllä niin suoraan kopsattu Pinterestistä kuin olla ja voi... Mutta oli se vaan niin mahtava, että oli pakko toteuttaa!

Tarrat Presentosta.

TicTac-rasialle sopiva "kuoren" koko on 7,2 cm korkeutta ja 4,3 + 1,5 + 4,3 cm leveyttä. Tossa on nyt kahta kokoa, mutta tuo pienempi (Tuomaksen) oli ehdottomasti parempi. Jos TicTaceja ei löydy niin valkoisia karkkeja sellofaanipussiin vaan... Tein tossa aiemmin pari sellaistakin, harmi vaan etten ehtiny niitä kuvaamaan.

TicTac-rasian päälliset saa hyvin pois, kun rapsuttelee ainoastaan eikä vedä yhtään. Vinkkinä myös, että rasia kannattaa varmaan teipata kääreeseensä kaksipuoleisella teipillä... Itse laitoin jämäkästi erikeepperillä mutta ei vaan pysynyt... Rasian parasta ennen -leima imeytyi kääreeseen mutta rasia irtosi. Nauhan sidoin vaan päälle enkä ruvennut liimailemaan.

Seuraavaan tuli idis niin ikään Pinterestistä, näistä vaan tuli magneetteja!

Pacman!

Ihan vaan paksulle paperille/pahville piirsin ja maalasin, sitten "magneettimattoa" (pitempi stoori täällä) takapuolelle. Värien sihtaamisessa oli ehkä isoin työ (mallia otin täältä) ja tietysti magneettien sovittamisessa noihin pikkusiin neliöihin, mutta vastaanoton perusteella kannatti :)

6 kommenttia:

  1. Pacman-magneetit sai eilen kehuja! :D -L

    VastaaPoista
  2. Minulta ainakin :) Ja ihan turhan vaatimaton olet siitä Sannin mobilesta! Tuomas sitä tänään pyöritteli tytön pään yläpuolella ja että sitä kiljahtelun määrää :D Pitää ripustaa se lastenhuoneen lamppuun. Tulet ilman muuta kuvaamaan sen (lamppu on tosin eri ruma). Ja sopii hienosti huoneen ilmeeseen ja väreihin, vaikka koko huone onkin vielä pahasti keskeneräinen.

    -E

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä mä olin ihan tyytyväinen siihen, miltä se näytti :) Kuvat vaan, mitä otin täällä porukoilla, meni ihan tärähtäneiksi. Tuun sit kuvaa kun on katossa (eikä lamppu haittaa mitään ;)) :)

      Poista
  3. PACMAN! ihana! mäki voisin tehä tollaset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisitki! Oli ihan helpot, värien säätäminen hankalinta.

      Poista