perjantai 30. marraskuuta 2012

Joulupussuroita

Näin yhdessä blogissa tällaisia ihania itsetehtyjä joulupussuroita! (Tosin näitähän voisi tehdä ihan millä teemalla tahansa.) Mallissa oli annospussi kaakaota, vaahtokarkkeja, piparminttukarkkitanko ja pikkupullo kirkasta, mutta mä tein tällasen oman miniversioni :) Kaakaota jäi yli yhdestä toisesta projektista, eli piti hommata vaan vaahtokarkkeja lisäks.

Pussit ostin Presentosta, joka on siis turkulainen askarteluliike, mutta eiköhän tuollaisia sellofaanipussuroita muualtakin löydä. Nämä oli kyllä erityisen kivan mallisia tähän mun tarkoitukseen! Etiketit piti tietysti kasata ja. Taitoin vaan pahvin kahtia, niittasin sen siihen pussin päälle ja päälimmäiseksi koristeet, jotka peittävät niititkin.

Ja sen pussinsuunhan kannattaa taittaa kertaalleen, ettei vaahtokarkit pääse kuivaamaan. Olisin ite taittanut parikin kertaa muttei mennyt enää niittari läpi. Jälkiviisaana totesin, että olisi voinut tietty teippaa se pussin suu umpeen ennen niittailuja, mut toivottavasti nuo nyt säilyy kuitenkin... Koristeina hyödynsin tollaisia vanhoja Tiimarin tarroja, joiden sisälle (lumiukkoa lukuunottamatta) voi sitten vielä kirjottaa viestin.

Hyviä pikkujouluaikoja!


4 kommenttia:

  1. Ihania:) Mekin metsästettiin sellofaanipusseja, mutta ei täältä löytynyt, yllätys. Kaveri kävi Oslossakin etsintä reissulla, mutta ei sieltäkään löytynyt. Kivoja noi pienet vaahtokarkit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm... Onko ne kuitenkin sitten niin vaikeasti löydettäviä... Tai sitten vika on tosiaan Norjassa :P Askartelukaupoista luulis ainakin löytyvän :)

      Joo metsästin nimenomaan tollasia pieniä ja löysin sitten Haribon Chamallows Minis -pussin. Mut ne on tosi sokerisia! Jos olisi isompia pusseja niin ostaisin irtokarkkihyllystä isompia, mutta paremman makuisia vaahtokarkkeja :)

      Poista
  2. Onpa syötävän suloisia ;) Linkitin muuten sun blogin Eveliinallekin, toivottavasti hänkin pian ehtii tutustua tähän :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tykkäsin itekin et onnistui hyvin :) Ainoo vaan et mun piti tänään yks noista lähettää Annille joulupostissa mutta unohin... Ja kiva, kiitos :) Turkist on ollu nyt kolme kattelua et ehkä hää on jo kerenny! :)

      Poista