perjantai 21. syyskuuta 2012

Paperin kuviointia

Mietin aluksi, että keksinkö tarpeeksi kirjoitettavaa tänne blogiin, mutta tämähän käy ihan kätevästi aina viitaten edelliseen tekstiin! Näin tälläkin kertaa.

Viime postauksessa sanoin, että paperit voi kuvioida itsekin, jos ei halua käydä ostamassa. Piti sitten kehitellä parit simppelit kuvioinnit malliksi, mutta rehellisyyden nimessä täytyy sanoa, että kyllä siinä hommaa oli... Ei mahdotonta kuitenkaan, mutta helpompaa on käyttää vaikka lehdistä löytyviä kuvia ja kuoseja.

Tässä nyt kuitenkin pari esimerkkiä paperien kuvioinneista.

Ennen...
...jälkeen.

Leimasimilla ja sabluunoilla kuvioiminen on huomattavasti helpompaa. Löysin pari vanhaa esimerkkiä ja näpsäisin niistäkin kuvan.


Itse kortteihin en sitten enää jaksanutkaan laittaa niin paljon vaivannäköä, joten tein niistä aika simppelit. Teemana tällä kertaa tsemppaus. Tadaa!


2 kommenttia:

  1. Odotan innolla kun alat antamaan vinkkeja joulukorttien askarteluun. Niita tulin taalta etsimaan:) Googlen kautta tanne eksyin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että eksyit :) Teen ite aina joulukortit tosi viime tinkaan, mutta voin piakkoin tehdä postauksen aikaisempien vuosien joulukorttikuvista :)

      Poista